Mijn 80ste verjaardag met broers en zussen

in Evoluon in Eindhoven en thuis in Helmond, 14 oktober 2023

Mijn 80ste verjaardag vierde ik gewoon thuis. Vandaag vier ik het met mijn broers en zussen, begin november doe ik het met de kinderen die mij al een mooi boeket bloemen gaven. We starten steeds in Eindhoven in het Evoluon voor de exposities Retrofuture en Spacefarming. Na afloop verras ik ze thuis met een bijzondere maaltijd. Een week later is er nog een bijeenkomst gepland met mijn architectenvrienden.
Het wordt een supergezellige dag. In het Evoluon beginnen enkelen met een reis in de ruimte in de virtuele tijdmachine. Daarna bezichtigen we de expositie RetroFuture en de recente Spacefarming expo waarin je zelfs al wat kunt proeven dat gekweekt is onder Mars condities.
Aansluitend hieraan gaan we met zijn allen naar Helmond voor de borrel en het diner dat verzorgd wordt door Ryan Bahadoer. Bij de borrel krijg ik na leuke opgehaalde herinneringen door Tom een antieke fotocamera aangeboden. Bij het inspecteren ervan blijkt dat er geen filmpje inzit maar cadeaugeld om bij te dragen aan de aanschaf van een tweede camera body en een prime lens.
Het is jammer dat je maar één keer 80 wordt en je dus maar één keer zo'n dag hebt!
Frank van de Loo